Hüseyinoğlu İlkokulu

Vizyon: Sosyal, kültürel ve akademik yönden gelişmiş ve gelişim süreçlerini hayat boyu devam ettiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karakterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmektir.

Saatler: Başlama Saati: 08:30 Bitiş Saati: 14:30
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://vartohuseyinogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜSEYİNOĞLU KÖYÜ HÜSEYİNOĞLU KÜME EVLERİ HÜSEYIN OĞLU ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 13 VARTO / MUŞ

Yerleşim Yeri - Muş - Varto - Hüseyinoğlu Köyü

Ulaşım Varto merkezden servisle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Varto İlçe merkezine 17 km uzaklıkta olup, yol durumundan dolayı 40 dakika sürmektedir, Muş merkeze 65 km uzaklıktadır.